Laatste nieuws

• Inschrijven voorjaarscompetitie 2018 kan hier. Inschrijven kan t/m 10 december
  • LTC Spijkenisse wintercompetitie senioren. Partijen zie hier
  • Jaarkalender 2017 is hier te zien
  • JEUGDTENNIS, lees hier meer
  • Vergeet niet om online de IVA-cursus te maken. Zie hier
  • Bardiensthandleiding kunt u hier vinden

TennisFirst

LTC Spijkenisse heeft een prettige samenwerking met TennisFirst, onderdeel van tennisschool First Services. Op zoek naar vakkundig advies? Kom langs in hun winkel aan de Kleiweg in Rotterdam. Zij helpen je deskundig met al je benodigdheden voor op de baan. Van het best passende racket tot stevige schoenen, van een nieuwe grip tot een ander soort bespanning. Qua bespanning kan TennisFirst voortborduren op internationale ervaring bij grote toernooien als Roland Garros, Wimbledon, Rosmalen en ABN AMRO. Meenemen van testrackets is mogelijk. Als lid van LTC Spijkenisse ontvang je 10% korting op je aankoop!

Liever online shoppen? Bezoek de tenniswebshop en bestel direct! Vandaag besteld is morgen in huis.

Jeugdtennis

Tenniskids is hét KNLTB-tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Binnen Tenniskids spelen kinderen al heel snel wedstrijdjes, worden meteen opgenomen in een team, leren op een leuke manier de juiste techniek en ontwikkelen ze zich niet alleen met het racket maar in hun algehele coördinatie en sportbewustzijn. Voor uitgebreidere informatie klik hier

LTC Spijkenisse Sportpark Groenewoud

9 gravel banen

Verenigingsnummer:

Bezoekersadres:
Schenkelweg 110 A

Postadres:
3200 AP Spijkenisse

Contactgegevens:
Clubhuis: 0181-629473
Wedstrijdleiding: 0181-610177

Er is op ons park ook een WiFi netwerk!

Weerbericht Spijkenisse