Najaarscompetitie Senioren vrijdag

7e speeldag

Inhaaldagen 2, 9 en 16 nov

Competitie op vrijdag

De vrijdagavondcompetitie 17+ wordt om 2 gewonnen sets gespeeld. Het beslissend puntensysteem is van toepassing en bij gelijke stand (1-1) in sets volgt een 10 punten wedstrijd tie-break. Deze competitiesoort telt mee voor het DSS speelsterktesysteem.

Locatie wedstrijden
Thuiswedstrijden mogen uitsluitend op het eigen park van de ontvangende vereniging worden gespeeld.

Competitiereglement
Voor de districtscompetitie 2018 gelden de volgende reglementen:
Competitie Reglement 2018 (is landelijk reglement)

Bijzondere competitiebepalingen district Rotterdam 2018, te downloaden via www.knltb.nl (districtspagina Rotterdam).

Competitiebescheiden
De captains (vetgedrukt) van alle teams kunnen op maandag 10 september 2018 tussen 19.00-21.00 uur de competitiemap en tennisballen ophalen. De competitiebijdrage moet vooraf voldaan zijn via een bankoverschrijving.
De kosten zijn:
Vrijdag/Zaterdag- 3 keer thuis spelen € 120,-. Vrijdag/Zaterdag 4 keer thuis spelen € 145,-

LTC Spijkenisse 1 dames 17+ LTC Spijkenisse 2 dames 17+ LTC Spijkenisse 1 dames 35+
1ste klasse (afd 21) (4xDD) 2de klasse (afd 42) (4xDD) 3de klasse (afd 94) (4xDD)
Daisy Markestijn Rowan Franken Miranda Broeders
Marianne Schoenmakers Sannah Snijders Priscilla Sonneville
Barbara Heemskerk Vivienne Breedveld Angelique Kabbedijk
Lizette Mutsaers Deborah de Jonge Laura de Rijke-Gómez Pérez
Chantal Mutsaers Denise Jongeneel
LTC Spijkenisse 2 dames 35+ LTC Spijkenisse 3 dames 35+ LTC Spijkenisse 1 gemengd 17+
3de klasse (afd 32) (4xDD) 3de klasse (afd 43) (4xDD) 3de klasse (afd 52) (DD, HD, 2xGD)
Anja Vrolijk Marianne Weeda Trudy Hekelaar