Zomeravond Competitie

Zomeravondcompetitie

Heeft jullie club leden die naast de Voorjaarscompetitie nog meer competitie willen spelen? Of leden die in het weekend verhinderd zijn? Voor hen is er in 2019 de Zomeravondcompetitie. Een recreatieve competitie, op zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.

Op basis van onderstaande klasse-indeling gaan we ploegen op actuele rating per klasse indelen:
  • 1e klasse              teamgemiddelde kleiner dan 12
  • 2e klasse              teamgemiddelde gelijk aan 12 en kleiner dan 14
  • 3e klasse              teamgemiddelde gelijk aan 14 en kleiner dan 16
  • 4e klasse              teamgemiddelde gelijk aan 16 of hoger

Vier dubbels

Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of DD, HD en 2x GD. Voor deze competitie geldt Compact Spelen. Compact spelen houdt in dat het Beslissend Punt Systeem (BPS) wordt toegepast bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) wordt gespeeld in plaats van een volledige derde set. In de praktijk ga je ook merken dat ‘Compact Spelen’ de duur van een partij verkort.

Speeldagen en deadline aanmelden

Er wordt gespeeld op woensdag 15, 22 en 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni 2019. Teams kunnen tot 19 Maart 2019 worden aangemeld.

Teams en spelers

Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 10 februari.
Per team: naam + telefoonnummer
Plus de namen van de andere teamleden.

Zomeravondcompetitie 2019
Vaste deelnemer/Invaller(*)
Naam(*)
KNLTB nummer(*)