Clubkampioenschappen Senioren

images1De clubkampioenschappen senioren worden dit jaar van maandag 4 juni t/m zondag 10 juni gespeeld.

U kunt zich via toernooi.nl, voor maximaal twee onderdelen, inschrijven.

Er zal zoveel als mogelijk worden gespeeld in poules. Voor die onderdelen, waar het niet mogelijk is om in poulevorm te spelen en dus het afvalsysteem van toepassing is, zullen, indien het speelschema het toelaat, verliezerronden gespeeld worden.

U mag maximaal 1 verhindering opgeven en ook per koppel maximaal 1 verhindering worden opgegeven. Voor het finaleweekend en zaterdag en zondag kunnen wij geen verhinderingen accepteren.

Indien opgegeven zal de TC proberen rekening te houden met het werken in continuediensten en winkels en dergelijke.

Voor de dubbels dient ook de partner in te schrijven daar er anders geen rekening gehouden kan worden met diens eventuele verhinderingen.

Indien er in een bepaald onderdeel onvoldoende aanmeldingen zijn, kan de TC onderdelen laten vervallen of samenvoegen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per onderdeel.

Hier vindt u het inschrijfformulier/de speelschema's.

Overzicht Toernooien